“CARITAS” SHKODER – PULT NDIHMA PËR FAMILJET NË NEVOJË

Arqipeshkëvia Metropolitane dhe Caritasi Dioqezian Shkoder – Pult janë solidarizuar me familjet në nevojë duke kryer shpërndarjen e pakove ushqimore. Përmes famullive të çdo zone janë evidentuar familjet e varfra, pleq të vetmuar, persona me aftësi të kufizuar etj, që janë ndihmuar me pako që janë përllogaritur për një periudhë 2 javore.

Drejtori i “Caritas- Shkoder – Pult” Dom Gjovalin Simoni thotë se kisha katolike në këtë kohë krezhme, kohë pendese, lutje dhe bamirësie, do të vijojë të jetë pranë këtyre shtresave.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …