Wednesday , 8 August 2018
Breaking News

AKTUALITET

PROÇESI I NUMERIMIT, ASNJE INCIDENT NE SHKODER

Zgjedhjet parlamentare te 25 qershorit do te mbahen mend gjate per mbarevajtjen e tyre. I vetmi incident i  ndodhur ne Shkoder ishte ai ne Trush gjate dites se votimit. Ndersa persa i perket procesit te numerimit situata ka qene totalisht e qete. Policia e rendit, kishte marre masat e duhura, per te zhvilluar qetesisht procesin e numerimit. Nga ana tjeter …

Lexo me shume

MBYLLEN PA PROBLEME TE GJITHA KZAZ NE QARKUN E SHKODRES

KZAZ nr 4 ne shkollen “Xheladin FISHTA” ka qene nje nder 4 kzaz e Bashkise Shkoder ne procesin e numerimit te votave. Numerimi i votave ne kete kzaz ka perfunduar rreth ores 12 te mesnates te se Martes dhe ashtu si ne kzaz e tjera nuk ka pasur probleme apo incidente te ndryshme. Nje gje e tille pohohet edhe nga …

Lexo me shume

PROÇESI I VOTIMIT DHE NUMERIMIT TE VOTAVE, I QETE DHE PA PROBLEME

Ndryshe nga c’pritej ne fakt, procesi i votimit dhe numerimit te votave ne vendin tone ka qene krejtesisht i qete dhe pa probleme. Kete mendim ndajne edhe qytetaret shkodrane, te cilet e vleresojne pozitivisht kete proces. Por, qytetaret shkodrane jane te ndare ne mendime per menyren e qeverisjes se Shqiperise ne 4 vitet e ardhshme. Nga ana tjeter, Tv Rozafa …

Lexo me shume

REZULTATET E DERITANISHME NË VAU DEJES

    VAU DEJES     NUMRI I VOTAVE   PËRQINDJE PD 6.238 41,53% PS 3.703 24,65% LSI 1.478 9,84% PSD 3.185 21,20% PDIU 232 1,54%

Lexo me shume

REZULTATET E DERITANISHME NË QARKUN E LEZHËS

    QARKU LEZHË     NUMRI I VOTAVE   PËRQINDJE   MANDATE PD 23.093 37,30% 3 PS 25.724 41,55% 3 LSI 9.643 15,58% 1 PSD 29 0,05% PDIU 1.753 2,83%

Lexo me shume

REZULTATET E DERITANISHME NË BASHKINË E SHKODRËS

    BASHKIA SHKODËR     NUMRI I VOTAVE   PËRQINDJE PD 17.236 40,46% PS 13.209 31,00% LSI 5.607 13,16% PSD 4.299 10,09% PDIU 1.241 2,91%

Lexo me shume

REZULTATET E DERITANISHME NË MALËSI TË MADHE

    MALËSI E MADHE     NUMRI I VOTAVE   PËRQINDJE PD 4.006 36,56% PS 5.356 48,88% LSI 788 7,19% PSD 886 8,09% PDIU 157 1,43%

Lexo me shume

REZULTATET E DERITANISHME NË QARKUN E SHKODRËS

  QARKU SHKODËR   NUMRI I VOTAVE   PËRQINDJE   MANDATE PD 29.279 37,38% 5 PS 28.580 36,49% 4 LSI 8.769 11,19% 1 PSD 8.597 10,98% 1 PDIU 1.715 2,19%

Lexo me shume

VAZHDON DORËZIMI I KUTIVE TË VOTIMIT PRANË KZAZ-VE NË QARKUN E SHKODRËS DHE TË LEZHËS

Gjithsei në qarkun e Shkodrës janë 8 KZAZ ku do të numërohen votat. deri në këto momente janë dorëzuar shumica e kutive në KZAZ numër 3 dhe numër 4. Pritet të dorëzohen të gjitha kutitë e votimit për të nisur numërimi i votave. Vijon dorëzimi e kutive të votimit në kzaz nr 4. KZAZ nr 4 është një nga 4 …

Lexo me shume

MBYLLET VOTIMI PJESMARRJA 43.88% E ZGJEDHËSVE

Shqipëria vendos! Shqiptarët me të drejtë vote iu drejtuan sot kutive të votimit për të zgjedhur legjislaturën e 9-të të parlamentit pluralist. PJESMARRJA: Berati 41% Durrës nga 39% e votuesve Elbasan 44% Fier 49% Gjirokastër 41.33% Korcë 47.19% Kukës  53.1% Lezhë  44.5% Shkodër  40.85% Tiranë   47% Vlorë  35.9% Përqindja totale 43.88%

Lexo me shume