Tuesday , 16 January 2018

“CATI FOUNDATION”, PAKO PËR SHTËPINË E FËMIJËS 0-6 VJEÇ DHE FSHATIN SOS

“Cati Foundation” i vjen në ndihmë përsëri shtëpisë së fëmijëve 0 deri në 6 vjeç në qytetin e Shkodrës. Kjo organizatë ka dhuruar pako të ndryshme në këtë shtëpi dhe gjithashtu duke rinovuar kontratën për 2 vite rradhazi me “Kids Club”, një ambjent lojërash, për ti shërbyer këtyre fëmijëve të vegjël. Gjithashtu, “Cati Foundation” shperndau 60 pako ushqimore për familjet në nevojë të fshatit SOS.

Edhe kjo një nisëm për të dytin vit rradhazi që organizohet nga “Cati Foundation” për ti ardhur në ndihmë familjeve të këtij fshati.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …