Sunday , 25 October 2020

ÇELA: NE FILLIM TE MUAJIT TETOR INAGUROHET CENTRALI I STERILIZIMIT

Ne spitalin Rajonal te Shkodres ne fillim te muajit tetor do te inaugurohet centrali i sterilizimit per pajisjet kirurgjikale. Kjo sipas titullarit te spitalit Perparim Çela jo vetem qe do te ndihmoje punen e mjekeve por do te garantoje edhe cilesi ne ofrimin e sherbimeve

prej 2 Javesh spitali rajonal i Shkodres ka ndryshuar rrenjesisht rregulloren. Por  qytetaret ende nuk kane qene te gatshem per te bashkepunuar, prandaj Çela ka kete apel qe te zbatojne rregullin e hyrjes ne mjediset e spitalit.

Teksa artikujt ne media vijojne te shkruajne se ne spitalin Rajonal te Shkodres pozicioni i drejtorit eshte bosh, Perparim Çela vijon punen ne krye te spitalit, duke u prononcuar edhe per investime te reja sic eshte ai i centralit te sterilizimit.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …