Thursday , 25 February 2021

CENI: VLERËSIMI I DËMEVE NIS TË HËNËN, FATURA I DËRGOHET QEVERISË

Ana e Malit në Bashkinë Shkodër ka hyrë në ditën e 45-të e përmbytjeve. Pavarësisht rënies së nivelit të ujit, situata paraqitet problematike në fshatin Obot.

Problem mbetet edhe sigurimi i bazës ushqimore për gjënë e gjallë…

Ceni bën me dije se vlerësimi i dëmeve do nis të hënën në zonat ku ka më pak probleme dhe shtoi se do i bëhet fatura qeverisë për dëmet e shkaktuara.

Në raportimin e kësaj të shtunë nga Bashkia Shkodër, sipërfaqja e përmbytur ka rënë në 2230 hektarë tokë.

Lexoni dhe kete

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj. Vëmendja është …