Wednesday , 19 December 2018

CEREMONIA E DIPLOMIMIT NE GJIMNAZIN “AT PJETER MESHKALLA”

Gjimnazi “At Pjeter Meshkalla” ne qytetin e Shkodres ka organizuar pasditen e se Martes ceremonine e diplomimit per maturantet e kesaj shkolle. 178 nxenes te 7 klasave paralele moren diplomat pas perfundimit te tre viteve te shkolles se mesme. Per drejtorin e kesaj shkolle, At Roni Alessio, ne te vertete krenaria me e madhe jane nxenesit. Ai u shpreh se nese nxenesit vazhdojne ne kete rruge e ardhmja e Shqiperise eshte edhe me e mire.

Tashme, per keto nxenes nis nje rrugetim tjeter, ai drejt universitetit, ku pas diplomimit do te kene mundesine te zgjedhin nje dege te re.

Lexoni dhe kete

MARKETI SPAR VJEN TASHME EDHE NE QYTETIN E KOPLIKUT

Marketi SPAR vjen tashmë edhe në qytetin e Koplikut të Bashkisë Malësi e Madhe. Ky …