Wednesday , 27 June 2018

ÇERTIFIKATE PER SHERBIME TE DALLUARA PER DREJTORIN E POLICISE SE SHKODRES, GJOVALIN LOKA

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit i akordon “Certifikatën për Shërbime të Dalluara” Drejtorit të Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër Drejtues i Parë Gjovalin LOKA. Me këtë rast në ambjentet e Drejtorisë Vendore të Polciisë Shkodër është zhvilluar një ceremoni, ku Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Haki Çako, i ka dorëzuar “Certifikatën për Shërbime të Dalluara”, Drejtues i Parë Gjovalin Loka, me motivacionin “Për merita të veçanta, profesionalizmin dhe përkushtimin e treguar në përmbushjen cilësore të detyrave dhe kontributin e dhënë gjatë viteve në shërbim të Policisë së Shtetit.”

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ka vlerësuar ndershmërinë, kontributin, përkushtimin dhe profesionalizmin e Z. Loka, gjatë gjithë viteve të karrierës së tij.

Gjovalin Loka i cili aktualisht mban detyrën e Drejtorit të Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër, është shprehur se: “ndihem i privilegjuar për vlerësimin dhe kjo certifikatë është një obligim më shumë për mua në përmbushjen e detyrës”.Në ceremoni morën pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Shtetit Drejtues Madhor Haki Çako, Zv.Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Shtetit, Drejtori i Burimeve Njerëzore në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, si dhe kolegë të Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër, të cilët vlerësuan punën dhe përkushimin e tij ndër vite.

Lexoni dhe kete

SEKUESTROHEN 6 MINA ME TELEKOMANDE, ARRESTOHET E.SINANAJ

Policia e Lezhës ka sekuestruar 6 mina me telokomandë, ndërsa ka arrestuar një 46-vjeçar nga …