Friday , 19 January 2018
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÇESHTJA E HIDROCENTRALIT NE VALBONE ESHTE PEZULL

Debati per ndertimin e hidrocentralit ne Valbone vijon te jete i hapur. Drejtori i zonave te mbrojtura Zamir Dede thote se vendimi eshte i komplikuar, duke lene te kuptohet se ende nuk dihet nese do te kete hidrocentrale apo jo.

Marredhenjen me vendet nder-rajonale Dede i sheh si pozitive.

Shoqeria civile eshte ende ne gjyq me shtetin shqiptar persa i perket ndertimit te hidrocentralit ne Valbone, e deri ne nje vendim te gjykates ndertimi i hidrocentralit atje mbetet pezull.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …