Breaking News

ÇEZME TE REJA NE SHERBIM TE QYTETAREVE SHKODRANE

Haxhi Besnik Elbasani, një besimtar musliman në qytetin e Shkodrës, ka vendosur të kontribuojë jo vetëm për anëtarët e këtij komuniteti, por për të gjithë qytetarët e Shkodrës. Ai ka investuar për vendosjen e dy çezmeve pranë xhamisë së madhe apo “Ebu Beker” në qytetin e Shkodrës.

Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari falenderoi haxhi Besnik Elbasanin për këtë investim në qytetin e Shkodrës.

Ky nuk është investimi i parë për të në Shkodër, pasi të njëjtën gjë ka bërë edhe pranë xhamisë së Parrucës.

Lexoni dhe kete

PROVIMI I FUNDIT I MATURES SHTETERORE

Maturantët në vendin tonë kanë kryer këtë të mërkurë provimin e fundit të maturës shtetërore. …