ÇFARE PO NDODH ME PUNIMET NE BAY-PASS-in E SHKODRES ?

Punimet ne bay-passin e Shkodres kane nisur prej disa javesh. Projekti ne te cilin po ndertohet bay-passi eshte i ndare ne dy pjese.

Drejtori i punimeve ne bay-pass, ne pjesen dalese, Pjerin Delia tregon per projektin qe po zbatohet. Delia ben me dije se dalja e bay-passit do te jete me dy korsi ne afersi te ures se bunes.

Nderkohe, prej disa ditesh ka nisur puna ne nje prej kolektoreve ne afersi te Ures se Vjeter te Bunes. Kolektor, cili sherben per bashkimin e ujerave te bardha te qytetit dhe eshte pjese e bay-passit. Punimet ne bay-pass u nderprene per nje periudhe, per te rinisur pas disa muajsh, duke shpresuar qe nuk do te kete me nderprerje.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …