Breaking News

CILESIA E QUMESHTIT, NE FOKUS TE DREJTORISE SE BUJQESISE

“Nuk do mundet fermeri te transportoje qumesht nga ferma e tij ne baxho pa ene te çertifikuara dhe te kontrolluara”

Drejtoria e Bujqesise ne Qarkun Shkoder do ti kushtoje kete vit nje vemendje me te madhe cilesise se qumeshtit.  Drejtori i kesaj drejtorie, Mustaf Kraja ben me dije se risia eshte se qumeshti qe do te shkoje ne baxho do te kete kontrolle 2 here ne muaj nga AKU. Sipas Krajes, nuk do te mundet fermeri te transportoje qumesht nga ferma e tij ne baxho pa ene te certifikuara dhe te kontrolluara.
Kraja shton se jane rritur masat dhe do te kete mbeshtetje te kafsheve.
2018-ta pritet te jete nje vit ndryshe per bujqesine ne Qarkun Shkoder, ku mbeshtetja pritet te jete me e madhe per fermeret.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë …