Friday , 27 November 2020

ÇIPA: MEDIA ËSHTË NËN PRESION, SITUATA SHUMË E VËSHTIRË

Është e pa precendent që media hedh në gjyq median, por ajo që ndoh nga presioni i maxhorancës ndaj medias është edhe më e rëndë. Shprehet kështu Aleksander Çipa Kryetar i Unionit të gazëtarëve të Shqipërisë.

Çipa theksoi se tregu mediatik në Shqipëri është në një situatë të vështirë…

Me mbështetjen e BE dhe përmes një projekti me Insitutin Shqiptar të Medias , UGSH ka përgatitur raportin: “Krijimi i një raporti panoramik për tregun mediatik të punës në Shqipëri”.

Raport i cili u prezantua nga Unioni i Gazetarëve Shqiptarë në bashkëpunim me Unionin e Gazetarëve Shqiptarë Qarku Shkodër dhe Qendren Rinore Arka-Shkodër.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: TESTIMET E SHPEJTA DO VIJNË BRENDA DHJETORIT

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, nga Kuvendi foli për masat që janë marrë në këtë …