COVID-19, BLLOKON PUNEN E TAKSISTEVE NE LEZHE

Në 26-vite punë kjo është hera e parë që keta qytetare me profesion taksist e kane ndaluar kaq gjatë makinën. Prej 15 ditësh taksisti nga Shëngjini nuk e ka lëvizur automjetin për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19.

Kërkesat e qytetareve për të lëvizur, nuk kanë munguar edhe gjatë kësaj kohe, por sipas tijë policia nuk ju jep leje për të qarkulluar asbrenda qarkut.

Në situatë të ngjashme janë dhjetra taksist të licensuar në Bashkinë e Lezhës. Masat shtërnguese të qeverisë për mbrojtjen nga “Coronavirusi i ri”, po i penalizojnë ata, duke ju krijuar veshtiresi të shumta financiare.Duke qenë se janë taksapagues taksistet kërkojnë mbështetjen e qeverisë për sa kohë do të qëndrojnë pa punuar.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …