COVID-19, FILIALI I POSTES NE GATISHMERI

Situata e krijuar nga coronavirusi, ka vënë në gatishmeri filialin e postes në Lezhë. Prioritet për këtë institutucion është shpërndarja e pensioneve në banesat e të moshurave, proçes i cili ka funksionuar mjaft mirë gjatë këtyre diteve.
Drejtori i Filialit të Postës Pjerin Çuku thotë se janë marrë të gjitha masat për mbrojtjenn e shëndetit të përsonelit, ndërsa pavarësisht situates garanton se shërbimet për qytetaret nuk do të mungojnë.
Të moshuarit shprehen mjaft të kënaqur me shërbimin postar në këto ditë izolimi që po kalojnë.
Në qarkun e Lezhës janë mijëra pensioniste, të cilëve ju dërgohet pensioni nga postieret në banesa.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …