Thursday , 24 September 2020

COVID-19, MATERIALE MBROJTESE PER SPITALIN E LEZHES

Pajisje mbrojtese personale, dizinfektues dhe pajisje per trajtimin e pacienteve me probleme respiratore i jane dhuruar spitalit rajonal te Lezhes nga caritasi shqiptar. Donacioni vjen nje nje kohe kur situata nga pandemia eshte perkeqesuar ne Lezhe ku ka rritje te rasteve.

Drejtori i spitalit Leon Kaza tha se aktualisht kane te gjithe stokun e nevojeshem te materialeve dhe se jane te pergatitur per cdo situate dhe mbrojtjs eshte e detyrueshme dhe se mjeket jane mjaft te riskuar.

Ipeshkvi i Dioqezes Lezhe Ottavio Vitale u shpreh per nevojen e solidaritetit ne kete periudhe duke kerkuar qe te respektohen masat per te parandalusr perhapjen e semundjes.

Per te perballuar situaten nga covid19, spitali i lezhes ka patur mbeshtetjen e shume organizatave dhe shoqatave duke krijuar sasite e nevojshme te materialeve mbrojtese.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por …