COVID-19: MBYLLET BASHKIA MALËSI E MADHE

Situata nuk duket e qetë në Malësi të Madhe, ndryshe nga fillimi. Epidemiologu Riza Curraj, bën me dije se që nga fillimi i pandemisë deri tani janë bërë 73 testime, ku kanë rezultuar 14 raste pozitive.

Ai flet për 3 rastet e reja në Bashkinë Malësi e Madhe…

Në fund, Curraj ka një thirrje për banorët e Malësisë së Madhe….

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …