Thursday , 15 April 2021

COVID-19, NUK KA MASA TË REJA KUFIZUESE NË VEND

Masat e dhëna para 2 javësh kanë dhënë efektin e tyre, prandaj mbeten në fuqi masat aktuale anti-covid në vend.

Kështu u shpreh zv/ministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli, pas mbledhjes së Komitetit Teknik të Ekspertëve, çka do të thotë se ndalimi i qarkullimit të qytetarëve dhe mbyllja e bareve dhe restoranteve do nis nga ora 20:00 e mbrëmjes deri në 06:00 të mëngjesit.

Gjithsesi, Rakacolli kërkoi më shumë kujdes nga qytetarët.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …