Wednesday , 30 September 2020

COVID-19, SITUATA NË REPARTIN E PEDIATRISË SHKODËR

Situata në repartin e pediatrisë pranë spitalit rajonal të Shkodrës është e qetë. Shefja e këtij reparti, Greta Naraçi, thotë se ka vetëm 3 shtrime që nuk kanë lidhje me virusin, por me sëmundje të zakonshme.

Vetëm 1 fëmijë nga një fshat i Shkodrës ka rezultuar pozitiv me virusin…

Gjithsesi, nuk mungojnë këshillat nga mjekja Naraçi.

Spitali i Shkodrës ka qenë një nga vatrat kryesore të infeksionit nga Covid-19, por siç duket kujdesi në repartin e pediatrisë ka qenë më i madh.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …