Sunday , 27 September 2020

COVID-19, SITUATA NË SPITALIN E SHKODRËS

Në një prononcim për mediat, drejtori i spitalit rajonal Shkodër, Ardian Dajti, ka folur për situatën e Covid-19 në këtë institucion.

Dajti thekson se reparti infektiv po mban peshën kryesore të kësaj situate.

Por, a ka pacientë të shtruar me Covid-19 në spital? Për këtë Dajti thekson…

Dajti apelon që qytetarët të kenë sa më shumë kujdes në këtë situatë të vështirë për të gjithë.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …