Monday , 26 October 2020

ÇULAJ: BASHKIA MALESI E MADHE NA LA NE HARRESE!

Bashkia e Malesise se Madhe ka lene ne harrese te perndjekurit politik. Kryetari I shoqates se persekutuarve dhe pushkatuarve Ndoc Çulaj tha se ne zagore nuk ka uje te pijshem prej kohesh.

Çulaj hedh akuza edhe per shoqaten e ish te perndjekurve Shkoder e cila financohet nga persona politik dhe per kete arsye kryetari mban linjen e tyre, ku disa here nuk i ka dhene fjalen as ish te perndjekurve ne Malesi te Madhe.

Sipas Çulajt persekutimi ndaj tyre vijon  edhe ne ditet e sotme dhe te githa keto zhvillime i kishte cituar me heret Ramiz Alija.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TĂ‹ HĂ‹NĂ‹N RIKTHEHEM NĂ‹ PUNĂ‹

Nga e hĂ«na, Fuat Vjerdha do tĂ« kthehet nĂ« krye tĂ« GjykatĂ«s sĂ« Apelit tĂ« …