Thursday , 22 October 2020

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por në një mënyrë të veçantë duke i shitur në rrugë, konkretisht në pedonalen e qytetit. Kryevepër mbetet romani me titull “Bastardët”.

Pikërisht nga ky roman, tregon ku e kanë vendin bastardët…

Ai ka edhe një mesazh për qeveritarët në Kosovë dhe Shqipëri…

Aktori i mirënjohur, Çun Lajçi, numëron shumë role në teatër dhe kinematografi.

Lexoni dhe kete

PERROI VIJON TE JETE KERCENIM PER LAÇIN

Tre përsona kanë humbur jeten gjatë viteve të fundit, ndërsa rreziku është sërish evident. Përroi …