Thursday , 6 August 2020

DITA BOTËRORE KUNDËR TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Pavarësisht punës së bërë deri tani, trafikimi i qenieve njerëzore mbetet sfidë e madhe dhe problematike në Shqipëri.

Mesazhi është përcjellë këtë të enjte në aktivitetin e organizuar para Bashkisë Shkodër, në kuadër “Ditës Botërore kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore”.

Kjo ditë është një mundësi për të kujtuar të gjitha viktimat e trafikimit, të cilat janë shfrytëzuar dhe trafikuar si brenda vendit ashtu edhe jashtë vendit.

Kjo ditë, është një sinjal i fortë mbështetje pët të gjithë këtë kategori, për të ngritur zërin në emër të tyre.

Lexoni dhe kete

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e …