Monday , 23 September 2019

DITA NDERKOMBETARE E LIBRIT

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit, bibloteka “Marin Barleti” organizoi këtë të enjte një aktivitet. E veçanta e këtij aktiviteti ishte se merrnin pjesë fëmijët e shkollës speciale “3 dhjetori” të qytetit të Shkodrës, ndërkohë e ftuar ishte edhe shkrimtarja Farida Ramadani. Ajo thotë se për mundësitë që kanë këto nxënës krijojnë shumë.

Fëmijët e shkollës speciale “3 dhjetori” në Shkodër u bënë pjesë e një dite të veçantë me lexime dhe shkrime poezish e veprash të ndryshme.

Lexoni dhe kete

5-VJETORI I VIZITËS SË PAPA FRANÇESKUT NË SHQIPËRI

Të dashur besimtarë katolikë, U bënë 5 vjet nga vizita e Papa Françeskut në Shqipëri, …