Saturday , 26 September 2020

DAJTI: PO RRITET NUMRI I MOSHAVE TË REJA TË PREKUR NGA VIRUSI

Drejtori i Spitalit Rajonal të Shkodrës, Ardian Dajti, bën apel për kujdes nga qytetarët në këtë situatë të vështirë pandemie.

Ai thotë se duhet ndërgjegjësim më i madh, pasi tashmë vihet re rritje e numrit të moshave të reja të prekur nga virusi.

Prandaj, Dajti kërkon që të evitohen grumbullimet publike.

Shkodra vijon të jetë një nga vatrat e nxehta të koronavirusit që nga përhapja e tij në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

PROTESTA E MJEKËVE PËR 4 KËRKESA

Mjekët dhe infermierët kanë mbajtur këtë të enjte një protestë të heshtur një orëshe tek …