DAJTI: VAKSINA ËSHTË SHPRESA PËR TI DHËNË FUND PANDEMISË

Lajmi për vaksinën anti-Covid në vend është lajmi më inkurajues dhe i gëzueshëm për mposhtjen e virusit.

Shprehet kështu drejtori i spitalit rajonal të Shkodrës, Ardian Dajti. Sipas tij, vaksina është shpresa për ti dhënë fund pandemisë.

Dajti shton se është rritur ndërgjegjësimi i qytetarëve për virusin…

Gjithsesi, ai apelon që të tregohet kujdes maksimal deri në zhdukjen e këtij virusi.

Lexoni dhe kete

RADHE DHE KAOS NE QENDREN E VAKSINIMIT ANTI-COVID NE LEZHE

Këto janë pamjet para qendrës së vaksinimit anti-covid në qytetin e Lezhës. Dita e dytë …