DANI: BASHKITE NUK MONITOROJNE ME PERGJEGJESI TERRITORIN

Prej ditesh vendi yne eshte perfshire nga temoeratura te larta e per pasoje edhe raste te shumta zjarri. Ne qarkun Shkoder ditet e fundit ka patur disa te tilla, per kete shefi i emergjencave civile ne Prefekture Pellumb Dani e ve theksin tek neglizhenca e Bashkive, te cilat nuk e monitorojne me pergjegjesi territorin e saj.

Reparti i zjarrefikesve kerkon ndihme ne cdo rast, pa shfrytezuar burimet qe ai disponon.

Dani tha se ende ne Prefekture nuk ka nje statistike mbi demet qe jane shkaktuar nga zjarret dhe siperfaqet e djegura.

Emergjencat civile apelojne drejt njesive vendore, policise dhe inspektoriatit te mjedisit qe te jene te pergjegjshme ne cdo rast, duke evituar ne kete menyre rrezikun nga zjarret.

Lexoni dhe kete

PS – LSI BLLOKOJNE MIRATIMIN E PROGRAMIT BUXHETOR AFAT-MESEM 2019-2021

Këshilltarët e PS dhe LSI në Këshillin Bashkiak Shkodër kanë bashkuar votat e tyre për …