Breaking News

DAR SHKODER, MBYLLEN 23 SHKOLLA

23 shkolla nën administrim të DAR Shkodër janë mbyllur këtë të mërkurë si shkak i reshjeve të dëborës. Një gjë e tillë pohohet nga specialistja pranë kësaj drejtorie, Morena Tirana. Ajo bëri me dije se edhe në Pukë vetëm 2 shkolla kanë zhvilluar mësim, ndërkohë për mësimin për nesër do të ketë një njoftim në bazë të diskutimit me drejtuesit e shkollave.

Gjithashtu, në disa shkolla mësimi ka qenë me orë të reduktuara.

Lexoni dhe kete

74-VJETORI I VRASJES SE PREK CALIT

Këtë të hënë të 25 marsit është përkujtuar 74-vjetori i vrasjes së Prek Calit. Familjarë, …