Thursday , 21 February 2019

DARDHA: SHKODRA PJESE E PROJEKTIT PER EKO-TURIZMIN

Me një fond prej 2.5 milione euro financuar nga Fondi Evropian i Zhvillimit Rajonal, Shkodra bëhet pjesë e zhvillimit të paketave eko-turistike. Shkodra eshte bere pjese e paketes “Eko Turizem”, e cila synon jo vetem, terheqjen e turisteve por edhe ruajtjen e zonave te mbrojtura. Drejtori i ADZM Shkoder Agim Dardha, thote se theksi eshte vene ne 3 zona te ndryshme.

Aktualisht Shkodra dhe Vlora e kanë kaluar testin e parë të paketave ekoturistike gjatë muajve maj dhe qershor. Projekti “Desi MED’ është i bashkëfinancuar nga Fondi Evropian i Zhvillimit Rajonal me një buxhet prej 2.5 milionë euro. Paketat ekoturistike kanë si qëllime që të nxisin turizmin edhe në zonat e mbrojtura.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …