DEBATE GJATE MBLEDHJES SE SENATIT AKADEMIK TE USH

Pavarësisht miratimit të pikave kryesore të studentëve të Shkodrës nga senati akademik i Universitetit të Shkodrës, mbledhja maratonë prej 6 orësh e këtij senati është shoqëruar me debate. Studentët kanë hedhu akuza ndaj rektorit Bekteshi për gjëndjen e Universitetit dhe kërcënimet e disa pedagogëve gjatë periudhës që kanë qenë në protestë.

Ndërkohë, edhe këtë herë disa prej pedagogëve ishin në mbështetje të kërkesave të studentëve.

Gjatë diskutimit rektori Bekteshi u ndal tek zgjedhja e anëtarëve të rinj të Këshillit Studentor, ku tha:

Tashmë studentët e Universitetit të Shkodrës i rikthehen proçesit mësimor që prej të hënës, por siç deklaruan edhe vetë do të vijojnë protestat por në forma të ndryshme.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJE NE INFRASTRUKTURE NE LEZHE

Sezoni turistik në Lezhë po shoqërohet sërish me ndërhyrje infrastrukturore në qytet. Vonesat në vendosjen …