Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

DEBATE PËR KINEMA “MILLENIUM” NË SHKODËR

Një temë që solli debate në mbledhjen e pasditës të së mërkurës në Këshillin Bashkiak Shkodër ishte edhe ajo për kinema Millenium.

Në përgjigje të tyre, kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi tha se ka një kontratë qiraje dhe është momenti ta kthejmë në kinema të vërtetë konkuruese.

Disa prej pikave në këtë mbledhje nuk kaluan, e 4 të tjera u miratuan, ndërkohë kishte edhe pika që u shtynë për mbledhjen tjetër.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …