Thursday , 21 February 2019

DEBATET PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Skema e re e ndihmës ekonomike vijon të prodhojë debate në vendin tonë. Shumë familje janë lënë jashtë përfitimit të ndihmës ekonomike në mënyrë të padrejtë. Drejtori i ndihmës ekonomike në Bashkinë Shkodër, Shkëlzen Mustafaraj, thotë se faji është tek sistemi i ri dhe numri i familjeve që përfitojnë tashmë është ulur. Gjithashtu fondi i planifikuar për këto familje nuk u shfrytëzua siç duhet.

Ai shton se sistemi penalizon familjet për shkak se i vjen informacioni i gabuar nga zyra e punës.

Gjithsesi, Mustafaraj fton të gjithë ato familjqë që kanë mbetur jashtë skemës së re të aplikojnë përsëri në muajt në vijim.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …