Breaking News

DEBORA, PERMIRESOHET SITUATA NE QARKUN E LEZHES

Me nderprerjen e reshjeve të dëbores situata në qarkun e Lezhës ka nisur të përmiresohet, ndonëse temperaturat vijojnë të jenë të ulëta.Sipas të dhënave në bashkinë e Lezhës probleme ka vetëm në Njesinë Administrative të Ungrejt.Rruga drejt kësaj zone në qafen e Kashnjetit kalohet me veshtiresi nga dëbora dhe akulli, ndërsa rruget e fshatrave janë të bllokuara.

Në bashkinë Kurbin është e bllokuar vetëm rruga Gallat-Vinjoll, por po punohet për hapjen e sajë.Ndërkohë në Mirditë rruget drejt qendrave administrative janë hapur plotësisht, pavaresisht se trashesia e dëbores në zonat e thella arrin deri në 70 cm.Të bllokuara janë vetem rruget e fshatrave si dhe drejt Lures, por diten e sotme do të nisë puna për hapjen e tyre.Energjia elektrika është rikthyer në të gjitha zonat dhe aktualisht nuk ka probleme.Situata po mbahet nën monitorim të vazhdueshem nga emergjencat civile në prefekturen e Lezhës dhe të gjitha institucionet vijojnë të jenë në gadishmeri.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …