Tuesday , 19 November 2019

DEDEJ: PO PUNOHET PER ORIGJINEN E PULAVE TE HEDHURA NE BUNE

Ne po bëjmë gjitha përpjekjet që të gjëndet burimi i hedhjes së pulave në lumin Buna, që pala malazeze pretendon se janë nga Shqipëria. Ka një pretendim por ne po bashkëpunojmë me malazezet të gjejme origjinen e tyre.

Shprehet kështu Zamir Dedej drejtor i agjencisë së zonave të mbrojtura.

Deri tani pala malazeze ka gjetur rreth 100 qese plasmasi me nga 3 pula të cilat peshojnë deri në 12 kg të hedhura në lumin Buna. Nga ana tjetër Policia e Kufirit, Forcat e Rëndit dhe inspektorët e ADZM kanë dal në terren dhe po verifikojnë nëse këto pula të hedhura në lumin Buna janë nga Shqipëria.

Lexoni dhe kete

KARTA E STUDENTIT, REAGON ZV/REKTORI I SHKODRES

Zëvëndës rektori i Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës Gëzim Dibra ka dale në një konferencë …