Monday , 17 January 2022

Dedvukaj: Aksi Vau Dejes- Koman, pa investim!

Tani për tani nuk ka asnje plan konkret per te nderhyre ne aksin rrugor Vau Dejes- Koman, por eshte paraqitur projekti ne drejtorin e autoritetit rrugore Shqiptare per tu miratuar vitin e ardhshëm. Ky fakt bëhët I ditur nga drejtori I autoriteti rrugor për Veriun Nikolin Dedvukaj.

Me tej Dedvukaj ka folur dhe per masat qe jane marr per rruget te cilet vitin e kaluar jane bllokuar nga debora.

Rikonstruksioni I akseve rrugore në zonat malore mbetët një probleme për banorët e këtyre zonave pasi këto të fundit dëtyrohen të lëvizin në to, e në shumë raste të përballen me rrezikun e aksidentëve për shkak të infrastrukturës së amortizuar.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e LezhĂ«s paralajmĂ«rojnĂ« bojkot tĂ« punĂ«s nĂ«se nuk do merren nĂ« konsideratĂ« propozimet e …