Wednesday , 18 September 2019

DEDVUKAJ: URA E BAHÇALLEKUT RIKONSTRUKSION SIPERFAQESOR

Ura e Bahçallekut do te vijoje te kete te njejtin standart, I vetmi investim qe mund te behet eshte I perkohshem duke e mirembajtur ate.

Deklarata ka ardhur nga vete drejtori I autoritetit te rrugeve Nikolin Dedvukaj I cili tha se kjo ure kerkon rikonstruksion thelbesor gje e cila do te pezullonte kalimin e automjeteve per te pakten 1 muaj. Duke qene se hyrja e qytetit ka vetem kete aks atehere detyrohemi qe te bejme vetem mirmbajtje te ures.

Ura e Bahçallekut eshte rikonstruktuar disa here por ne menyre siperfaqesore duke rene serish ne te njejtin standart. Kjo ure tashme ka kaluar ne varesi te bankes boterore. Por autoriteti rrugor I rrugeve tha se Brenda ditesh do te vihet serish dore mbi kete ure lidhese.

Lexoni dhe kete

DITA BOTĂ‹RORE E NDĂ‹RGJEGJĂ‹SIMIT PĂ‹R LIMFOMAT

15 shtatori ka shĂ«nuar ditĂ«n botĂ«rore tĂ« ndĂ«rgjegjĂ«simit pĂ«r limfomat. Limfoma Ă«shtĂ« kanceri qĂ« prek …