Saturday , 20 January 2018
Breaking News

DEFEKT NE ENERGJINE ELEKTRIKE, 4 PALLATE TE “ISH FUSHA E DRUVE” NE ERRESIRE

Nje defekt ne rrjetin elektrik ka lene ne erresire mbremjen e se martes banoret e 4 pallateve tek “ish fusha e druve”. Sipas operatorit te shperndarjes se energjise shkak i defektit jane bere punimet te cilat jane bere per rikualifikimin e bllokut te pallateve, por qe pasojat vijojne te jene ende te pranishme.

Inspektoret e oshee kane shmangur demtimin duke zevendesuar rrjetin nentokesor me rrjet ajror. Me heret operatori i shperndarjes se energjise elektrike paralajmeruan se probleme te tilla do te jene te pranishme, pasi firma e cila ishte e kontraktuar per te perfunduar projektin e Bashkise Shkoder, nuk ka lajmeruar oshee-ne duke demtuar keshtu rrjetin elektrik.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …