Saturday , 17 March 2018

DEFEKT NE LINJAT E UJESJELLESIT TE PUKES

Një defekt në linjat e Ujësjellësit drejt depos qëndrore të qytetit të Pukës është shkaktuar mbrëmjen e së Premtes. Ujësjellës Kanalizime njofton se defekti ka ndodhur në linjen e transmetimit me diameter 159 mm, tek Mrizit Dakës, ku ka dalë jashtë funksionit për shkak të këputjes së linjes nga shkarjet e tokës.

Për pasojë është ndërprerë prurja e Ujit të pijshem në depon 400 m3 që furnizon banorët e lagjes Zezaj, Mehaj, Lagje e Re-Laçaj-Kukaj. Sapo është marrë njoftimi është organizuar një grup i ndërmarrjës së Ujësjellës Kanalizime për vënien në funksion të depos 400 m3 dhe kryerjen e veprimeve të duhura teknike për komandimin e Ujit të pijshem në linjen tjetër të Pusave të Zezë për furnizimin e Spitalit të qytetit Pukë dhe kryerjen e manovrimeve për mbushjen e depos 400 m3 për furnizimin e banoreve të lagjes Mehaj-Kukaj, me orare të kufizuar.

Bashkia Pukë garanton nga ana tjetër se qyteti do të ketë shërbim furnizimi me ujë të pijshëm pa ndërprerje.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …