Friday , 23 October 2020

DEGJESE MBI ECURINE E PLANIT VENDOR SHKODER

Bashkia Shkoder ka organizuar degjesen e radhes publike per te diskutuar ecurine e procesit te hartimit te planit te pergjithshem vendor. Kryebashkiakia Voltana Ademi edhe nje here permendi disa nga prioritetet qe i jane propozuar per hartimin e planit.

Ademi beri me dije se ky plan nuk ka marre formen perfundimtare.

Pjese e degjeses publike kane qene deputete, perfaqesues te komuniteteve fetare, keshilltaret e keshillit Bashkiak, perfaqesues te shoqerise civile, adminiatratoret te njesive vendore e po ashtu edhe te rinje te FRPDsi dhe te univeristetit Luigj Gurakuqi

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: BRENDA VITIT PËRMBUSHIM ANGAZHIMIN PËR MAMOGRAFI NË ÇDO SPITAL RAJONAL

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, nga Lezha deklaroi se brenda vitit do …