Monday , 16 September 2019

DEGRADIMI I SHTEPIVE-MUZE NE SHKODER

Shtepite muze ne qytetin e Shkodres po shkojne drejt degradimit. Nje shqetesim i tille ngrihet edhe nga kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi. Ajo tregon se i ka kërkuar ministrisë së kulturës që të sjellë fonde për restaurimin e shtëpive muze në Shkodër, të cilat po shkojnë drejt shkatërrimit.

Por, sipas Ademit pavarësisht se është bërë një kërkesë e tillë deri tani nuk ka pasur asnjë ndërhyrje.

Lexoni dhe kete

VITI I RI SHKOLLOR, 200 MIJË NXËNËS MË PAK NË BANKA KËTË VIT

Tkurrja e popullsisë po ndikon drejtpërsëdrejti në sektorin e arsimit në vend, pasi çdo vit …