Breaking News

DEKLARATA E PRIFTIT ORTODOKS, REAGOJNE BANORËT E VRAKËS

Deklarata e bërë një ditë më parë nga prifti ortodoks i Mitropolisë Serbe të Malit të Zi Radomir Nikçeviq, pas meshës së Krishtlindjeve sllave në zonën e Vrakës së Malësisë së Madhe ka sjellur edhe reagime të banorëve të zonës. Ato shprehen së Kosova është e jona dhe jo e Serbisë. Sipas banorëve, prifti ortodoks edhe të kishte fuqinë e presidentit të amerikës nuk duhej të bënte atë deklaratë. Një deklaratë e tillë është përcarëse sipas banorëve të Vrakës.

Për një deklaratë të tillë të priftit ortodoks pati reagime të shumta, por kryesorja qeveria akoma nuk ka reaguar për këtë deklaratë.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë …