DEL NGA SHINAT TRENI I TRANSPORTIT

Treni i transportit të mallrave i linjes Vorë-Shkodër ka dalë nga shinat.Ngjarja u regjistrua mëngjesin e së martes pranë stacionit hekurudhor të Ishmit, ndërsa fatmiresisht nuk pati përsona të lënduar.Dalja e trenit nga shinat ka bllokuar lëvizjen e trenave të tjerë përfshire dhe atë të pasagjereve.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes, ndërkohe që sipas të dhënave shkak i daljes së trenit nga shinat janë bërë binaret e amortizuar, të cilët prej kohesh janë kalbur dhe nuk zëvendesohen.Në vendin e ngjarjes kanë shkuar specialistet e hekurudhave të cilët po bëjnë të mundur rifutjen e trenit në shina.Rastet e daljes së trenave nga shinat ka qenë të shpeshta gjatë viteve te fundit, e kjo ndodh nga amortrtizimi i hekurudhes shqiptare në të cilen nuk është ndërhyre prej dekadash.

Lexoni dhe kete

LEZHE, ARRESTOHEN DY PERSONA TE SHPALLUR NE KERKIM

Në vijim të punës për kapjen e përsonave në kërkim dhe vendosjen e tyre para …