Saturday , 24 October 2020

DELEGACIONI I KOMUNËS FERIZAJ VIZITË NË BASHKINË SHKODËR

Një delegacion i Këshillit Komunal të Komunës Ferizaj në Kosovë, është pritur nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi. Delegacioni kosovar kryesohej nga kryetarja e Këshillit Komunal Ferizaj Kristina Gashi Bytyçi dhe në përbërje kishte 30 këshilltarë nga të gjitha forcat politike. Pas fjalëve të mirëseardhjes, kryebashkiakja Ademi i ka njohur të pranishmit mbi funksionimin e Bashkisë së Shkodrës, shërbimet që u ofrohen qytetarëve, buxhetin dhe shpërndarjen e tij.

Te dyja palët ranë dakort se Bashkia e Shkodrës dhe Komuna Ferizaj kanë një marrëveshje bashkëpunimi prej mëse një dekade, e cila duhet ti rivitalizohet për tu shtrirë edhe në fusha të tjera përveç asaj të kulturës.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …