DEMET NGA TERMETI NE BASHKINE LEZHE

Në Bashkinë e Lezhës inxhinieret po vijojne punen për inspektimin e objekteve që kanë pësuar dëmtime nga tërmeti i 26 nëntorit. Kryebashkiaku Pjerin Ndreu thotë se deri tani janë 13 pallate të klasifikuara me probleme, për të cilët është kërkuar që të bëhet inpektim më i specializuar.

Sipas tij për çdo objekt të inspektuar bëhet akti i konstatimit me firmen e inxhinieret.

Brenda pak ditesh do të përfundoje inspektimi i të gjitha objekteve që kanë pësuar dëme nga tërmeti i 26 nëntorit në Bashkinë Lezhë dhe për ato objekte që do të shpallen të pabanueshem do të marret vendim për shembjen e tyre.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …