DEMONSTRIM PER KAPJEN E PERSONAVE ME RREZIKSHMERI TE LARTE

Në kuadër të trajnimeve dhe rritjes së aftësive profesionale e fizike, reparti i forcave të ndërhyrjes së shpejtë në Shkodër zhvilloi këtë të premte disa demonstrime për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë dhe atyre të shpallur në kërkim.

Parimet praktike të vetëmbrojtjes sjelljet taktike në situata reale, ballafaqimi me agresorin, mbrotja kundër thikës dhe armës ishin pjesët e përfshira në trajnim.

Lexoni dhe kete

ARRESTOHEN BIZNESMENET, MASHTRUAN PER RIMBURSIM TVSH

Rimbursimi i TVSH-se, Prokuroria dhe Hetimi Tatimor Rajoni Verior arrestojne pronaret e subjektit VIP Prokuroria …