Wednesday , 22 August 2018

DEMSHPERBLIMET PER BANORET E ZONAVE TE PERMBYTURA

Dëmshpërblimet e banorëve të zonave të përmbytura të NënShkodrës ishte një nga temat e diskutuar në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Shkodër. Këshilltari Marin Pemaj kërkoi që qeveria të marrë masa për dëmshpërblimet, pasi po bie numri i gjedhëve, si shkak i dëmeve të shkaktuara në tokat bujqësore.

Ndërsa, këshilltarja e PS, Mirela Mataj, kërkoi që më parë Bashkia Shkodër të marrë masa për këto zona.

Ndërsa, këshilltari tjetër, Maxhid Cungu, u ndal tek amortizimi i objekteve të vjetra në Shkodër, duke e lidhur me ngjarjen e rëndë në Xhenova të Italisë.

Gjithashtu, gjatë kësaj mbledhje u diskutua edhe për problematikat e ndryshme në shkollat e Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TRANSPARENCES NGA BASHKIA SHKODER

Një tjetër temë që solli debate në mbledhjen e rradhës të Këshillit Bashkiak Shkodër ishte …