DEMTIMI I BIODIVERSITETIT PER SHKAK TE NDOTJES SE LIQENIT

Dëmtimi i vlerave të biodiversitetit për shkak të ndotjes në liqenin e Shkodrës. Ishte ky titulli i seminarit të organizuar këtë të shtunë nga organizata “Përpjekje” në qytetin e Shkodrës. Të ftuar në këtë seminar në një bashkëbisedim me të rinjtë ishin pedagoget Nevila Bushati dhe Aurora Dibra. Kjo e fundit tregoi për dëmin që po i shkaktohet biodiversitetit në liqenin e Shkodrës.

Të rinjtë që merrnin pjesë u bënë pjesë e diskutimeve për shkaqet që çojnë në krijimin e ndotjes në liqenin e Shkodrës.

 

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT NE KUNE-VAIN, JA ÇFARE KERKON PREFEKTI I QARKUT LEZHE

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, i kërkuar policisë dhe prokurorisë që të thellojnë hetimet në …