DËMTIMI I SHTYLLAVE NË PEDONALE NË SHKODËR

Dëmtimi i shtyllave nga persona të papërgjegjshëm vijon të jetë një problematikë serioze në Bashkinë Shkodër.

Në orët e fundit janë dëmtuar 2 shtylla në pedonale, ndërkohë gjatë vitit 2020 bëhet me dije se ka pasur 17 shtylla të dëmtuara.

Pjesa më e madhe e dëmtuesve kalojnë pa u identifikuar…

Në lidhje me këtë kërkohet një bashkëpunim më i ngushtë me Policinë e Shkodrës.

Lexoni dhe kete

RADHE DHE KAOS NE QENDREN E VAKSINIMIT ANTI-COVID NE LEZHE

Këto janë pamjet para qendrës së vaksinimit anti-covid në qytetin e Lezhës. Dita e dytë …