DEPOZITAT E UJIT, BURIM INFEKSIONESH

Depozitat e ujit vijojnë të jenë burim infeksionesh. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga shefi i higjenës pranë Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Shkodër, Burim Gjyli. Sipas tij, qyteti i Shkodrës ka pasur ujë vazhdimisht dhe është më mirë që këto depozita të eleminohen.

Ai kërkon që të bëhet të paktën 1 herë në 3 muaj pastrimi i këtyre depozitave.

Përdorimi i këtyre depozitave shërben për ato familje në raste kur ka mungesë uji.

Lexoni dhe kete

10 QERSHOR, DITA NDERKOMBETARE E ARTIZANATIT

10 Qershor shënohet si Dita Ndërkombëtare e Artizanatit. Për të 6-tin vit me rradhë, Bashkia …