Wednesday , 17 January 2018

DEPUTETI LUAN HARUSHA, DEGJESE ME BANORE TE RRETHINAVE

Ne kuader te degjesave publike qe partia socialiste ka ndermarre ne te gjithe vendin, deputeti I zgjehdur      Luan Harusha u ndal ne njesine administrative Rrethina. Banoret ne shqetesimet e tyre u ndalen tek mungesa e ujit si dhe problemet ne bujqesi.

Deputeti Luan Harusha u premtoi banoreve se do te dergoje prane qeverise shqetesimet e tyre, ndersa tha se degjesat do te vijojne ne cdo fshat.

Motoja e takimeve pas-zgjedhore eshte Bashkeqeverisja me njerezit, per Shkodren qe duam. Nen kete moto Harusha tha se ne mandatin 4-vjecar do te qeveriset perkrah qytetareve.

Lexoni dhe kete

BASHA: NUK KA SHQIPERI NE BE, PA DREJTESI QE NDESHKON KRIMIN

Ndryshe nga kryeministri Edi Rama, i cili bën përgjegjës opozitën se po pengon aspiraten europiane …