Sunday , 17 February 2019

DERDHJA E KONTRIBUTEVE PER INVALIDET E SHKODRES

Kryetarja e përsonave me aftësi të kufizuar në Qarkun Shkodër, Gjina Ndou, vijon të shfaqë ankesat e saj për këtë kategori. Së fundmi, ajo thotë se invalidët nuk kanë të drejtën e rimbursimit në autobusët e Shkodrës. Ajo kërkon që Bashkia Shkodër të derdhë kontributetet, pasi në të kundërt do të ketë protesta dhe paralajmëron kryebashkiaken Ademi për padi në prokurori.

Ndou thotë se kjo kategori vijon të jetë e lënë pas dore nga pushteti lokal.

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …